Vaes Visuals

Tekst 
Neem contact op!

Vaes Visuals

Tekst 
Neem contact op!
Alle projecten
 

Waarom VAES visuals?

Maak klanten nieuwsgierig met sfeervolle artist impressions

Ideale designtool voor architecten en interieurontwerpers

Trek de aandacht met krachtige visuals

Geef branding een boost met visuele marketing

Verkoop vastgoed sneller met visuals in 2D, 3D en virtual reality

Van visie
naar visual

Producten

 • Architectuurvisualisatie

  Architectuur is meer dan een ontwerp. Creëer impact met een aantrekkelijke visual. Verkoop vastgoed in no-time door middel van fotorealistische beelden met de perfecte sfeer, compositie en belichting.

 • Animatie

  Een goede animatie zet aan tot actie. Bewegend beeld is aantrekkelijk om naar te kijken en brengt een ontwerp tot leven. Een animatie is bovendien breed inzetbaar en dus een multifunctionele marketingtool.

 • Virtuele rondleiding

  Geef potentiële klanten het gevoel alsof ze daadwerkelijk in een gebouw zijn. Een virtuele rondleiding is altijd en overal toegankelijk via een handige app. Iedere ruimte tot in detail gepresenteerd met 360-gradenimpressies. Een virtuele rondleiding zorgt voor meer potentiële kopers, die bovendien een betere ervaring krijgen.

 • 2D/3D-plattegronden

  Een goede plattegrond biedt een helder overzicht van de ruimtelijke mogelijkheden. Een woning die wordt aangeboden met een plattegrond heeft meer relevantie en wordt vaker online gevonden. Ook offline zijn plattegronden ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld brochures.

 • Branding en marketing

  VAES visuals verzorgt complete brandingtrajecten in vastgoedprojecten. Op basis van de merkidentiteit worden key visuals ontwikkeld voor een multimediale huisstijl. Website, brochure, app, signage: alles onder één dak.


Bringing ideas to life.

Wat zeggen
klanten over ons

Reviews

Joyce Roll

Joyce Roll
founder – Nicemakers.com


‘Het talent om in onze gedachten én onder de huid van het project te kruipen’

‘Met veel plezier hebben wij de afgelopen jaren voor diverse internationale interieurprojecten samengewerkt met Vaes Visuals. Voor onze klanten is het superbelangrijk om een goede impressie te krijgen van wat wij voor ze ontwerpen. Bovendien kunnen we onze eigen ontwerpen zo intern toetsen. En wij geloven: doe het heel goed of doe het niet!
Roy is in staat om levensechte visualisaties te maken waarbij je de materialen en stoffen bijna kunt aanraken. Verlichting is een van de belangrijkste elementen van een ontwerp en hij weet dit feilloos in onze stijl te realiseren. Roy heeft het talent om even in onze gedachten én onder de huid van het project te kruipen, waardoor er steeds weer een eigen stijl ontstaat, passend bij dat project. Die diversiteit is voor ons enorm belangrijk en Roy weet dit elke weer voor ons te vertalen.’
Dimitri Traas

Dimitri Traas
content marketeer – Baars & Bloemhoff


‘Prachtige interieurs en settings die goed aansluiten bij onze wensen’

‘Met prachtige visuals, snelle service en deskundigheid in het vakgebied werken wij al graag samen met Vaes Visuals.
Onze interieurmaterialen krijgen een nieuwe dimensie in de realistische beelden van Roy en zijn team, waardoor wij onze klanten op een vernieuwende manier kunnen laten kennismaken met ons assortiment.
Op basis van de input die wij bij de start van een project leveren, weten zij steeds weer prachtige interieurs en settings te creëren die goed aansluiten bij onze wensen.’
Thomas Vullings

Thomas Vullings
founder – Thomas Architecten


‘Zeer deskundig, professionele samenwerking’

‘Wij maken regelmatig gebruik van de diensten van Vaes Visuals. Het team van Vaes Visuals ondersteunt ons in het overbrengen van onze wensen en ideeën. Ze vertalen het ontwerp in prachtige en (foto)realistische visuals, waardoor onze klanten een goed beeld krijgen van het plan. Zo kunnen wij het gewenste idee helder overbrengen.
Men doet dat op een zeer deskundige wijze in een professionele samenwerking. Roy is in staat om snel te schakelen, communiceert goed en staat open voor feedback.’
Van visie
Naar visual

Dit is hoe wij te werk gaan

Opzet

Feedback

Productie

Feedback

Oplevering

Opzet

Jouw ambitie, onze creativiteit. Samen vertalen we doelstelling naar concept. Aan de hand van de eerste visuals delen we onze visie en verkennen we de mogelijkheden. Ook laten we zien wat het effect is van compositie, belichting en verschillende camerastandpunten. All set? Let’s go.

Productie

Het team van Vaes Visuals bestaat uit specialisten in 3D-visuals, motion design, concept & styling. Deze visuele talenten nemen alleen genoegen met oogstrelende producties. Natuurlijk is en blijft er wel altijd ruimte voor feedback, want dat is de creatieve brandstof om verder te bouwen.

Oplevering

Met fotorealisme als handelsmerk creëren we eyecatchers die de verbeelding raken. Onze visuals zijn multi-inzetbaar en worden in hoge resolutie geleverd. Ideaal als productpresentatie en als marketingtool.

Vaes Visuals creëert visuele impact.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.